Liefste dagboek

geplaatst in: Geen categorie | 13

avatar PPLiefste dagboek,

IMG_4676 (2)De resultaten van de eerste patroontests zijn binnen. Er is veel om tevreden over te zijn, vooral wat de constructie betreft, maar ook een tweetal dingen die ik aangepast wil zien voor ik de patronen ‘klaar’ durf verklaren. Ik vind het nu eenmaal belangrijk dat niet alleen de constructie klopt, maar ook dat de pasvorm goed zit!

En zo keer ik terug naar de tekentafel om de aanpassingen te doen. Het is even doorbijten, maar ik herinner mezelf er aan dat dit nu eenmaal deel uitmaakt van het proces. Patroontekenen is, net zoals zovele andere creatieve activiteiten, een kwestie van proberen en bijschaven, net zo lang tot het plaatje klopt.

Ik houd je op de hoogte!

XX

 

13 Antwoorden

 1. Vorige week mocht ik op ons gestikt wijvenweekend al kennis maken met een patroon van een jasje door Deborah. Wat een prachtig patroon. Ik ben al fan!

  • Wow, dat is fijn om te horen! En ja, ik ben ook fan van Debora 😉

   • Khadetjes

    Ik mocht dat schone exemplaar ook al bewonderen, dus met een meisjesexemplaar in huis kijk ik mee uit naar de lancering. Succes met de laatste aanpassingen!

    • Bedankt! Ook voor de jongensexemplaren heb ik ideeën, anders zou ik het hier mogen horen denk ik 😉

 2. Gelanceerd ? Succes!

 3. wat een verhaal bij “about”! altijd leuk om te lezen/ horen dat mensen hun dromen durven waarmaken en de sprong durven wagen!! als niemand zijn dromen nog najaagt, wat blijft er dan nog over? dan doen we allemaal hetzelfde saaie ding…
  ik wens je heel erg veel succes met dit nieuw hoofdstuk in je leven en alvast een dikke proficiat met je goede start!

  • LOL! Ja, dat heb je al je zo wat ouder wordt, hee: een verzameling aan levens-anekdotes. Ik zeg steeds: zolang je nieuwe dingen doet en leert, blijf je alert! (PS: maar het blijft steeds wel spannend en een beetje eng hoor, ssstt… 😉 )

 4. Oooh ziet er nu al zoooo goed uit! Hopelijk ook in grotere kindermaten (please)…

 5. hallo, zou het mogelijk zijn om het patroon van de mooie regenjas te verkrijgen? Ben er gek van!!

  • Hallo Marijke, fijn om te horen dat je er gek van bent ? Het patroon wordt op dit moment getest, zodat ik de puntjes op de i kan zetten. Zo gauw het beschikbaar is, verneem je het op deze website en op sociale media. Aftellen dus! ☺️

 6. Laura Earle

  Patiently waiting for these patterns! So adorable… :)

Laat een reactie achter


*