Dear diary

posted in: Geen categorie | 13

avatar PP Dear diary,

IMG_4676 (2)

The results of the first pattern tests are in. There’s a lot to be satisfied about, especially where the construction is concerned. Still, there are two issues which I wish to address before I dare to declare those patterns ‘ready for the world’. After all, it’s not just construction that matters to me, I am also concerned about a good fit!

So, it’s back to the drawing table for me. I need to remind myself that this is not a sign of defeat, but that it’s part of the process. Just like so many other creative activities, pattern drawing is a matter of finetuning, until you feel it’s ‘right’.

I’ll keep you updated!

XX

13 Responses

 1. Vorige week mocht ik op ons gestikt wijvenweekend al kennis maken met een patroon van een jasje door Deborah. Wat een prachtig patroon. Ik ben al fan!

 2. Gelanceerd ? Succes!

 3. wat een verhaal bij “about”! altijd leuk om te lezen/ horen dat mensen hun dromen durven waarmaken en de sprong durven wagen!! als niemand zijn dromen nog najaagt, wat blijft er dan nog over? dan doen we allemaal hetzelfde saaie ding…
  ik wens je heel erg veel succes met dit nieuw hoofdstuk in je leven en alvast een dikke proficiat met je goede start!

  • LOL! Ja, dat heb je al je zo wat ouder wordt, hee: een verzameling aan levens-anekdotes. Ik zeg steeds: zolang je nieuwe dingen doet en leert, blijf je alert! (PS: maar het blijft steeds wel spannend en een beetje eng hoor, ssstt… 😉 )

 4. Oooh ziet er nu al zoooo goed uit! Hopelijk ook in grotere kindermaten (please)…

 5. hallo, zou het mogelijk zijn om het patroon van de mooie regenjas te verkrijgen? Ben er gek van!!

  • Hallo Marijke, fijn om te horen dat je er gek van bent ? Het patroon wordt op dit moment getest, zodat ik de puntjes op de i kan zetten. Zo gauw het beschikbaar is, verneem je het op deze website en op sociale media. Aftellen dus! ☺️

 6. Patiently waiting for these patterns! So adorable… :)

Leave a Reply


*